Inspirace pro vás a vaši kuchyň

Není maso jako maso a my to víme. Objevte s námi každý měsíc něco nového. Přinášíme inspiraci do vaší kuchyně. 

 

Recepty

Borotické kroupové jelito, zelí a brambory

Suroviny: Borotické jelito, 500g kysané zelí, Borotickou uzenou slaninu 50g, cukr 60g 1x velkou cibuli, kmín, sádlo, sůl, brambory

Borotická tlačenka s octem a cibulí

Suroviny: Borotická tlačenka, cibule, voda, ocet, čerstvá chilli paprička

Hovězí na žampiónech

Suroviny: 250g cibule, 1kg hovězí roštěnky, sůl, pepř, hladká mouka, sádlo, žampióny, hovězí vývar, máslo,

Vepřová panenka, šťouchaný brambor a fazolky se slaninou

Suroviny: 1ks vepřová panenka, cibule, česnek, olej, smetana 30%, pažitka, sůl pepř, brambory,

Karbanátky se žampiony

Suroviny: 750 g mletého masa, 80 g slaniny, pepř černý mletý, strouhanku, 2 ks vejce, 150 g salátová okurka, 2 stroužky česneku, 1 lžíce plnotučné hořčice, 200 g čerstvých žampionů

Hovězí guláš s fazolemi

Suroviny: 0,5 kg hovězí ho masa, 2 cibule, 2 pálivé klobásy, 1 plechovka fazolí, vývar, pepř černý mletý, paprika sladká mletá, sádlo.

Bůček na hořčici

Suroviny: 1 kg bůčku, 2 cibule, kozí rohy v nálevu, sůl, pepř černý mletý, hladkou mouku, sádlo na pečení.

Newsletter

Každý měsíc vám přineseme čerstvé novinky. Chcete vědět, jak zpracovat jakoukoli část masa? Nevíte, jak vybrat to nejlepší maso? Přihlaste se k odběru a nechte se inspirovat. Přineseme čerstvost do vaší kuchyně.

Máte dotaz?

Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.