Borotická tlačenka s octem a cibulí

Borotická tlačenka, cibule, voda, ocet, čerstvá chilli paprička

Postup přípravy

Dvě kolečka Borotické tlačenky vložíme na talíř. Nakrájíme najemno cibuli. Cibuli vložíme do hrníčku kde si připravíme zředěný ocet s vodou v poměru 1:1, necháme odstát. Po uplynutí 10 minut tlačenku přelijeme připravenou směsí. My jsme ještě doplnili čerstvou chilli papričkou a nasekanou petrželí. Podáváme s křupavým chlebem.

Další recepty

V. žebra porc. lákovaná

V. koleno vykoštěné lákované

V. žebra-bok lákovaná

Koleno přední lákované

V. koleno lákované

Newsletter

Každý měsíc vám přineseme čerstvé novinky. Chcete vědět, jak zpracovat jakoukoli část masa? Nevíte, jak vybrat to nejlepší maso? Přihlaste se k odběru a nechte se inspirovat. Přineseme čerstvost do vaší kuchyně.

Máte dotaz?

Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.