Hovězí guláš s fazolemi

0,5 kg hovězí ho masa, 2 cibule, 2 pálivé klobásy, 1 plechovka fazolí, vývar, pepř černý mletý, paprika sladká mletá, sádlo.

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky, krátce opečeme, posypeme sladkou červenou paprikou, přidáme vývar a promícháme. Když je maso poloměkké přidáme fazole a nakrájené klobásy. Dochutíme solí, pepřem a zahustíme.Podáváme s rýží.

Další recepty

Norimberská klobáska

V. žebra porc. lákovaná

V. koleno vykoštěné lákované

V. žebra-bok lákovaná

Koleno přední lákované

Máte dotaz?

Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.