Mleté maso s těstovinami

250 g mletého masa, 4 stroužky česneku, rajský protlak nebo kečup, špetka sladké mleté papriky, špetka soli, sádlo, špetka oregana

Postup přípravy

Na sádle osmahneme na plátky nakrájený česnek, po zpěnění přidáme maso, zamícháme. Když je maso hnědé, přidáme sladkou papriku, protlak (kečup), zamícháme, podlijeme trochou vody a dusíme cca 25 minut. Do hotového masa můžeme rozemnout oregano. Vmícháme do uvařených těstovin. 

Další recepty

V. žebra porc. lákovaná

V. koleno vykoštěné lákované

V. žebra-bok lákovaná

Koleno přední lákované

V. koleno lákované

Newsletter

Každý měsíc vám přineseme čerstvé novinky. Chcete vědět, jak zpracovat jakoukoli část masa? Nevíte, jak vybrat to nejlepší maso? Přihlaste se k odběru a nechte se inspirovat. Přineseme čerstvost do vaší kuchyně.

Máte dotaz?

Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.