Masové koule

1 kg mletého masa,2 ks vejce, majoránku, pepř černý mletý,6 stroužků česneku,strouhanku, jemný kečup, sklenici zeleninového leča

Postup přípravy

Maso smícháme s vejcem, solí, česnekem a kořením, zahustíme strouhankou. Vytvoříme koule, dáme je do vymaštěného plechu nebo zapékací mísy pokapeme kečupem, zalijeme sterilovaným lečem a pečeme v troubě. Podáváme s bramborami nebo chlebem. 

Další recepty

V. žebra porc. lákovaná

V. koleno vykoštěné lákované

V. žebra-bok lákovaná

Koleno přední lákované

V. koleno lákované

Newsletter

Každý měsíc vám přineseme čerstvé novinky. Chcete vědět, jak zpracovat jakoukoli část masa? Nevíte, jak vybrat to nejlepší maso? Přihlaste se k odběru a nechte se inspirovat. Přineseme čerstvost do vaší kuchyně.

Máte dotaz?

Chcete vědět o mase více, potřebujete poradit s výběrem nebo se chcete jen na něco zeptat? Kontaktujete nás níže a my se vám ozveme.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.