Vepřové maso

Vepřová hlava, nohy, sádlo

Doporučujeme:
 Hlavně na vývar

Vepřová kotleta

Doporučujeme:
 Na přírodní řízek, na pečení

Vepřová krkovice

Doporučujeme:
 Na pečení, smažení, dušení

Vepřová kýta

Doporučujeme:
 Na řízky, na přírodní řízek

Vepřová panna

Doporučujeme:

 Na pečení, na grill

Vepřová plec

Doporučujeme:
 Na pečení, dušení, rolády, na plnění, na guláš, (Bratislavská plec)

Vepřové koleno

Doporučujeme:
 Na uzení, vaření, pečení - lahůdka pro labužníky.

Vepřové kosti hřbetní

Doporučujeme:
 Na vývar, uzení i pečení.

Vepřový bok

Doporučujeme:
 Na uzení či pečení, výborné marinované.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode